Hledáme
řezníka (m/ž) pro porážku a zpracování prvotřídní drůbeže
Společnost Geflügel Gourmet je švýcarským producentem prvotřídní drůbeže. Jsme malá společnost s 15 zaměstnanci v blízkosti Bodamského jezera.
Do našeho drůbežářského závodu ve Staadu v kantonu St. Gallen ve Švýcarsku hledáme řezníka (m/ž) na porážku a zpracování prémiové drůbeže, jako jsou kukuřičná kuřata, perličky, kachny a husy.
V úvahu připadá i možnost zaměstnání páru. V případě potřeby lze zajistit ubytování v okolí.
Úkoly
- porcování drůbeže
- vykosťování prsou (pomocí vykosťovacích linek Cone Line / systémů pro vykostění)
- vykosťování stehen
- dělení a ořezávání
- Požadavky
- zkušenosti a rychlá práce s nožem
- praxe v potravinářském podniku
- spolehlivost
Nabízíme
- práci v malém týmu
- od pondělí do pátku
- možnost dobrého výdělku
- mzdu: 22–25 CHF za hodinu/hrubého
Místo výkonu práce: 9422 Staad SG
Očekávaný počet pracovních hodin: minimálně 43 týdně, na přání je možné i více
Pracovní doba: pondělí až pátek
Speciální příplatky: vyplácení bonusů
Praxe v oboru: zacházení s nožem, vykosťování masa: 2 roky (vyžadováno)
Jazyk: němčina (žádoucí)
Kontakt:
Geflügel Gourmet AG
St. Gallerstrasse 9
9402 Mörschwil
E-Mail: robin@gefluegel-gourmet.ch